Trender

Här är höstens inredningstrender 2015

Här är höstens inredningstrender 2015: Hösten närmar sig och mörkare dagar väntar. En mysig årstid då grytorna åker fram på middagsbordet igen. Men hur ser årets hösttrend ut? 
Vi har samlat några inredningstrender som kommer synas i höst. Kika in listan nedan och inspireras!

Inredningstrend 1: Grått och smutsig pastell tar över

[woo_mapper id=”2″]
Bild från MIOs höstkatalog 2015

Ljusa färger tar paus. Nu är det grått och smutsiga pasteller som tar över och skapar en behaglig bas. Denna höst kommer bjuda på allt från den ljusaste grå till becksvart. Tillsammans till detta kommer färger som rosa att passa utmärkt.

Inredningstrend 2: Toner av blått kombinerat med metaller

[woo_mapper id=”1″]
Bild från MIOs höstkatalog 2015
Blått har redan sedan i våras varit på tapeten. Men det är nu i höst om färgen satt sig ordentligt i Sverige. Allt från textil till möbler har börjat florera inredningsbutikerna. Den blåa tonen kombineras snyggt ihop med lite blanka metaller i mässing eller koppar. Ett mönster som skapar en exklusiv känsla i hemmet.

Inredningstrend 3: Möbelserier i retrostil

retrostil-inredning
Bild från MIOs höstkatalog 2015
Retro är inget nytt, men under detta år har inredningsjakten på dessa möbler ökat otroligt på marknaden. Men man behöver inte springa och jaga antika secondhand möbler för att få till det lilla extra i hemmet. På bilden ovan ser vi MIOs möbelserie Acky med retroinspiration. Nytt möter gammalt kommer vi se mer av nu i höst.
Kika in fler trender i vår sektion för inspiration här!

Relaterade artiklar