Hemnet tips

Spana in veckans lyxvilla i Uddevalla

Veckans lyxvilla finner vi i Uddevalla: Är ni ute efter ett nytt boende?  Huset på ca 200 kvm har förutom en stor lyxig utomhus pool också två stycken jacuzzin, en för utomhusbruk och en för lite kyligare dagar inomhus. Kika in detta unika objekt nedan!
Så här beskriver mäklaren Svensk Fast veckans lyxvilla i Uddevalla:
Exklusiv villa med stort poolområde och strålande havsutsikt!
Det här är villan för er som har högt ställda krav på stil, bekvämlighet och lyx och som letar efter något extraordinärt.
Modern villa i funkisstil med ryggåstak och höga fönster som ger ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Genomgående är villan inredd med smarta tekniska lösningar samt exklusiva och stilrena materialval. Villan ligger högt beläget över havet, vilket ger en helt fantastisk utsikt över Havstensfjorden nedanför.
Poolområdet i två etage rymmer både ett poolhus med spabad, en saltvattenpool samt ett swimspa. Nedanför poolområdet finns en stor gräsmatta.
Man välkomnas till fastigheten av en pelarprydd uppfart med plats för 4 bilar samt ett dubbelgarage med automatisk port. Ett skyddande tak gör att man kan gå mellan huset och garaget utan att bli blöt även om det skulle regna.
En inredd lekstuga med egen altan och en sandlåda i form av en båt pryder trädgården. I anslutning till garaget hittar ni ett separat gästhus som idag är inrett som gym/biljardrum.
I hallen slås man direkt av rymden och ljuset i villan, och utsikten domineras så klart av det häftiga poolområdet och havet nedanför!
Lanesunds badplats med strand samt bad- och båtbrygga hittar ni ca.300 m från huset. Båtplats för djupgående båt ingår i köpet!
Text från Svenskfast.se
lyxvilla-uddevalla (3)
lyxvilla-uddevalla (6)
lyxvilla-uddevalla (2)
lyxvilla-uddevalla (7)
lyxvilla-uddevalla (5)
lyxvilla-uddevalla (4)
Kika in fler bilder i länken nedan!
Bilder från Svenskfast.se

Relaterade artiklar