Trender

Ny badrumsserie från Superfront

Ny badrumsserie från Superfront: Sugen på att göra om ditt IKEA-badrum till en lite mer exklusiv och unik feeling?
Nu lanserar företaget Superfront sin första kollektion för badrumsinredning. Kollektionen kommer att lanseras i höst och som vi ser på bilderna nedan kommer det mycket troligt bli en dunder succé.

Företaget Superfront jobbar med att tillverka tillbehör som luckor, ben och handtag till de mest populära och vanliga skåpstommarna från IKEA. Det är nu första gången företaget tar sig an badrumsmöbler.

I den nya kollektionen kommer vi hitta nya sidor, toppar och luckor att installera på Ikeas kökstomme Metod. De har också tagit fram ett riktigt snyggt handfat helt i mässing och koppar som kommer passa till möbelsatsen. Det finns även ett emaljhandfat som alternativ från Alape som man kan kombinera tillsammans med en blandare från Tapwell i mässing, koppar eller krom.
Kollektionen kommer att lanseras den första oktober 2015!
Hitta mer IKEA-fix på Superfronts hemsida här!

Nedan ser vi bilder på den nya kollektionen från Superfront:
 

 

Relaterade artiklar