Inspiration

Formex: Höstens trender visas upp på inredningsmässan

Inredningsmässan Formex slår upp portarna. Formex som är den största inredningsmässan för snygg nordisk design. Från den 19 augusti till 22 augusti samlas omkring 23 000 besökare och över 800 presentatörer för att tillsammans sätta inredningstrenden för hösten och vintern. 
Intresset för årets mässa har aldrig innan varit så stor som denna gång. Det kommer bli ett rekord år med 900 utställare på plats. Temat detta år kommer vara ”Nordic Essence” vilket kommer fokusera på nordisk natur och omgivning. Mycket ekotänk kommer ligga i bakgrund för design och form. Ledorden för Formex hösttema är ”gräv där du står”.
– Årets tema bygger på det tema som vi hade i våras. Det är mycket inspiration från naturen och vi går tillbaka till våra rötter. Hemodling och stadsodling bli allt mer populärt. Färgskalan kommer mycket från skogen, de grå färgtonerna i skärgården och det slitna faluröda. Det är mycket essensen av det nordiska, säger Christina Olsson, projektchef för Formex till Aftonbladets blogg myhome.aftonbladet.se
Det kommer i år även att öppna en tillfällig butik på plats i samarbete med Stefan Nilsson. I butiken kommer man för första gången kunna köpa med sig några produkter direkt på plats utan beställning och leverans.
Mer info och biljetter till Formex inredningsmässa hittar ni via länkarna nedan:
Inredningsblogg: Myhome.aftonbladet.se
Formex hemsida: www.formex.se
 
 

Relaterade artiklar