Trender

Sommarens 10 mest klickade inredning 2015

Sommarens 10 mest klickade inredning 2015: En sommar med mycket regn och mörka moln, i alla fall under juni och juli. Även om sommaren inte är slut än utan snarare precis börjat om vi tittar på vädret så tänkte vi ändå ge er en rolig sammanställning på vilka produkter och som varit favoriter under sommaren.

» Läs också Trendiga möbler från House Doctor
Här kommer listan:

1. Apart Hyllbärare 2-Pack, Mässing

130899.jpg
Apart Hyllbärare 2-Pack i Mässing fortsätter att toppa listorna. En mycket populär inredningsdetalj som passar utmärkt för alla hem.
Pris: 135 kronor
 Visa produkt ->

2. BASEBOX Soffbord 90 Vit Lack

100-10-17591.jpg
Ett modernt, snyggt och funktionellt soffbord. Bra förvaringsytor och lådor som smälter in i designen. Varje del har två lådor var som rymmer fjärrkontroller, tidningar, spel, filmer och mycket mer. Detta bord har en snygg vitlackad färg. Ett perfekt soffbord för det moderna hemmet!Vridbart soffbord med lådor.
Pris: 2995 kronor
Visa produkt >

3. RANA Stol Flerpack Svart/Träben

100-70-95379.jpg
En nykomling i sortimentet som tagit sig upp på en tredje plats bland den mest besökta inredningen. En modern och härlig matsalsstol som också kan placeras exempelvis vid ett skrivbord. RANA Stol finns i flera roliga färger och ni hittar dessa via länken nedan.
Pris: 1195 kronor
Visa produkt ->

4. CARRIE Soffbord 120 Svart/Vit

100-78-94237.jpg
Ett soffbord som varit med på nästan alla våra topplistor sedan start. Ett fantastiskt snyggt marmorbord som har en exklusiv ”look” till ett mycket bra pris. Finns i olika färger samt i olika storlekar.
Pris: 2495 kronor
Visa produkt ->

5.Taklampa Santorini Ø40 Cm By Rydéns

91-0516.jpg
En taklampa som tagit sig upp på topplistan under senare månader. Snygg och klassisk design som fungerar utmärkt i vardagsrummet. Taklampan Santorini By Rydéns finns i flera färger så du hittar en som passar just ditt hem och inredning Taklampa Ø40 cm i vitlackat snöre med transparent kabel och kromad takkopp 120 cm. E27 stor lamphållare max 53W
Pris: 869 kronor
Visa produkt ->

6. Rio Matbord 190, Vitpigmenterad Ek

128607.jpg
Ute efter ett snyggt och funktionellt matbord? Då är Rio matbord från Department ett utmärkt val. Ett modernt bord med mjuka former och med typisk skandinavisk design. Soffbordet är tillverkad i massivt trä med ekfanerad mdf-skiva som färgats för att bevara trädets naturliga struktur. Bordet har ett enkelt formspråk och med tvådelade ben, vilket är en annorlunda detalj och gör möbeln intressant.
Pris: 4795 kronor
Visa produkt ->

7. Gino Sarfatti 30 Light Chandelier (Rabatterad)

lig34-gino_sarfatti_for_floos_1958_30_lightballs_-1_3.jpg
Äntligen kom den. Den mycket populära taklampan med design från Flos. Denna Gino Sarfatti 30 Light Chandelier är en replik från Voga till ett mycket överkomligt pris. Bra kvalitet och byggs på beställning. Bytesrätt och kvalitetsprov erhålls som säkerhet. Mycket bra val om man önskar en större lampa i hemmet.
Pris: 2993 kronor
Visa produkt -> 

8. ROLLS Grupp Kombo 1 Konstrotting Svart/Vit (Rabatterad) 

100-64-85419.jpg
Utemöbler har självklart varit en klicksuccé under sommaren. Även om inredningen ovan kammad hem topplatserna på listan. Men denna soffgrupp ROLLS Grupp Konstrotting har fått ta plats hos en del av er. En riktigt snygg och tidlös möbel som spetsar till uteplatsen eller terrassen.
Pris: 3995 kronor
Visa produkt ->

9. Verner Panton’s Fun Pendant

304_1_1.jpg
En tidlös taklampa med en klassisk design. Ger en mysig känsla i hemmet och färgsätter det moderna som du kanske har i inredningen.
Pris: 1291 kronor
Visa produkt ->

10. Tacker & Walker Miniatyrstol 2-Pack, Svart

130900.jpg
Tacker & Walker miniatyrstol 2-pack från House Doctor. Två små dekorationsstolar som inte är högre än 15 och 18 cm. Stolarna är tillverkade i järn, den ena har ett ovalt ryggstöd och den andra har ett ryggstöd likt en pinnstol. Stolarna är fina att dekorera ett dockhus med eller varför inte bara ha som prydnad på en byrå eller i ett skåp.
Pris: 160 kronor
Visa produkt ->

Related Posts