Hemnet tips, Inspiration

Sveriges 5 dyraste villor Juni 2015

Funderat på att flytta till hus? Vi har listat Sveriges 5 dyraste villor just nu. Det är Djursholm i Stockholm som leder i antalet villor som nu säljs till rekord priser. Villorna ligger på pris upp till 42 miljoner kronor.
Detta är ett utdrag från listförsäljningen gällande juni månad 2015!
Bilder är hämtade från respektive mäklarbyrå som har dessa objekt ute på försäljning. Se länkar nedanför texterna för mer info!

1. Villa Gövik på Särö

villa-saro
Som nummer ett av Sveriges 5 dyraste villor just nu hittar vi detta enorma hus med en boarea på 952 kvm uppdelat på 17 rum varav 9-10 sovrum. På fastigheten Särö 1:526 finns två annex med en boarea om 126 kvm. resp. 69 kvm. Huset är byggt 1878.
Pris: 42 miljoner kronor
Se mer av huset och dess interiör här!

2. Skärsnäsvägen 1 i Djursholm

villa-djursholm
Detta hus i Djursholm har en boarea på 509 kvm och en tomtarea på 2.980 kvm. Villan har 11 rum, ett dubbelgarage, utomhuspool samt gästhus. Huset byggdes 1962.
Pris: 34,3 miljoner kronor
Se mer av huset och dess interiör här!

3. Marums Herrgård på Ljusterö

Marums Herrgard
Marums Herrgård är på 400 kvm boarea uppdelat på 11 rum. Som en vit drottning reser sig Marums anrika herrgårdsbyggnad över landskapet på Ljusterö. Stil, skönhet och klass präglar denna fantastiska egendom.
Pris: 33 miljoner kronor
Se mer av huset och dess interiör här!

4. Villa Birke i Djursholm

villa-i-djursholm
Med en tomtarea på 2 124 kvm finner vi denna fina villa med en boarea på 296 kvm och fantastisk sjötomt. Fastigheten, är belägen i ett av Djursholms mest attraktiva områden och har fina plana gräsytor, kvällssol, brygga med badstege, liten sandstrand samt charmig sjöbod för kräftfester.
Pris: 33 miljoner kronor
Se mer av huset och dess interiör här!

5. Svalnäsvägen 5 i Djursholm

sveriges-dyraste-villa
Till sist av Sveriges 5 dyraste villor hittar vi denna modern villa i äldre stil belägen i Djursholms mest exklusiva område med utsikt över Framnäsviken och omgiven av några av Sveriges mest åtråvärda villor. Villan omfattar ca 400 kvm med gästhus om ytterligare ca 150 kvm belägen på en välplanerad tomt med omfattande stenläggningar som sluttar mot vattnet i söder.
Pris: 29,8 miljoner kronor
Se mer av huset och dess interiör här!
 

Relaterade artiklar