Hemnet tips, Inspiration

Sjötomt på Duvnäs udde 27

Vem drömmer inte om ett vackert hus nära vattnet? Den här moderna villan i Saltsjö-Duvnäs utanför Stockholm ger dig just detta. Ett arkitektritat konstverk med både pool och närhet till vatten.
Mäklare Wrede beskriver villan i Saltsjö-Duvnäs såhär:
På sydvästvänd sjötomt, om 1 360 kvm samt ej arealredovisat vattenområde, på den soliga Duvnäsudden står detta väldesignade och moderna hus som ursprungligen uppfördes 1967. Fastigheten har nyligen genomgått en mycket påkostad totalrenovering efter ritningar av den upplyfte arkitekten Johannes Norlander. Huset står på en sydvästvänd och avskild tomt med sol från morgon till kväll. Framför huset finns en pool och nere vid vattnet finns brygga med stort soldäck och plats för flera båtar, här finns dessutom ett sjöviste som med fördel kan inredas med bastu eller gästrum. Välkommen till en av Duvnäs Uddes riktiga pärlor.
Läs mer och se fler bilder hos Wrede.se
Text från Wrede.se
villa-saltsjo-duvnas (2)
villa-saltsjo-duvnas (3)
villa-saltsjo-duvnas (5)
villa-saltsjo-duvnas (6)
villa-saltsjo-duvnas (1)
Bilder från Wrede.se

Relaterade artiklar