Hemnet tips

Fantastic Frank presenterar Simrishamnsvägen 3

Simrishamnsvägen: Det är mäklarbyrån Fantastic Frank som nu har denna godbit ute till försäljning. En fantastisk villa på Österlen i Skåne. Huset är beskrivit med 10 rum på 284 kvm, fyller i år 100 år, känsla för detaljer och husets alla rum har renoverats sedan 2008.
» Läs också Eget gårdshus på 5 våningar mitt i centrala Stockholm
Mäklarens text:
”Doktorsvillan” i Hammenhög, uppförd 1915 i patricierstil med den tidstypiska trappgaveln är en vital 100-åring som andas klass och livskvalité. Man välkomnas till husets entré om man följer grusgången genom den vackra trädgården fram till den robusta välvda entrédörren. På tomten finns också ett gårdshus, där tak och vind renoverats. Gårdshuset kan i framtiden rymma allt från vinterträdgård till galleri eller butik. I den lummiga 2400 kvm stora trädgården växer bl a plataner, klotlönn, bok, rhododendron, magnolia, kaprifol, lavendel, buxbom, pioner, rosor och bärbuskar. Interiören i hela bostaden är av mycket hög kvalité med oljad fiskbensmönstrad ekparkett i alla rum, fin takhöjd, originaldetaljer och stora fina fönster med djupa fönsternischer. Ett fantastiskt kök att laga mat och umgås i, stora sällskapsutrymmen med matsal, sal med öppen spis samt ett bibliotek. Fastigheten består av ett boningshus med ett vidbyggt annex på 43 kvm, tillbyggt 1952, på 10 rum.. Denna del fungerar idag som kontor samt fullt utrustad uthyrningsbar studio under säsong om ett rum och kök. Därtill finns ett gårdshus på ca 40 kvm. Bostaden renoverades i en första omgång från 2004, och sedan en genomgripande renovering från 2008.
Mer information och bilder på fantasticfrank.se
Text från Fantasticfrank.se 
osterlen-skane-hus-till-salu (5)
osterlen-skane-hus-till-salu (4)
osterlen-skane-hus-till-salu (3)
osterlen-skane-hus-till-salu (2)
osterlen-skane-hus-till-salu (1)
osterlen-skane-hus-till-salu (7)
Se fler bilder på Fantasticfrank.se 
Bilderna är från Fantasticfrank.se 

Related Posts