Trender

10 inredningsmissar vi ofta glömmer

10 inredningsmissar : Har du funderat på att renovera eller kanske bara måla om vardagsrummet? Det är inte kul och få göra om sitt jobb fler gånger. Därför har vi valt att dela med oss av några vanliga inredningsmissar vi ofta stöter på.

1. Du har någon gång inhandlat lite för många trendiga inredningsprylar vilket gör att hemmet ser obekvämt ut.

 

2. Du har inte tänkt på det praktiska vilket lett till att den snygga möbeln ser bra ut men inte är lika bekväm som du tänkt dig, kanske opraktisk i det rum du hade valt ställa den i.

 

3. Du har valt genvägen i ditt arbete, ett ”Quick fix” vilket sammanfattas i att lösningarna inte riktigt håller måttet. Detta betyder att du måste göra om det vid ett senare tillfälle och lägga mycket tid på det.

 

4. Du har hoppat provmålningen av färgen på väggen och utgått från färgkartan direkt, den nyansen som såg så bra ut.

 

5. Du har köpt på dig någon möbel eller inredningsdetalj som inte alls passar in med den livsstil du utstrålar.

 

6. Du har inhandlat konst på väggarna som absolut inte alls passar den du är.

 

7. Du har hittat inspiration och idéer på Pinterest som du totalt misslyckat med. Kanske var det svårare och dyrare än du trodde.

 

8. Du har någon gång köpt trendiga blommor och andra växter som du snabbt inser att du inte vet hur du kommer kunna hålla vid liv.

 

9. Du har beställt något på internet som sett så otroligt bra ut på bild men inte passar alls storleksmässigt i hemmet.

 

10. Du har gått på jakt efter den mest ultimata förvaringen men misslyckat totalt efter att ha insett att det blivit alldeles för komplicerat.

Related Posts