Roomly nyheter

Roomly.se välkomnar Lagerhaus i sortimentet

Roomly.se fortsätter att växa och fler stora kända återförsäljare inom inredning och design ansluter sig till vår nya samlingssajt. Denna gång är det Lagerhaus som presenteras som ny partner. 

Lagerhaus är en inredningskedja som erbjuder sina kunder praktiska och prisvärda prylar med unik design som enkelt förnyar hemmet. Den första butiken öppnades i Göteborg 1996 och idag finns det 33 butiker och en växande e-handel i Sverige samt 19 butiker i Japan. Huvudkontoret ligger i Göteborg och företaget ingår sedan 2004 i Axstores-koncernen.
Lagerhaus butiker kännetecknas av moderna produkter där vi med förnyelse och glädje vill ge dig som kund en positiv och inspirerande shoppingupplevelse.
” Lagerhaus erbjuder tjejer och killar i alla åldrar praktiska och prisvärda prylar som ger glädje och enkelt förnyar hemmet – varje dag. Ett av våra viktigaste ledord är förnyelse. I strävan om att du som kund alltid ska hitta något nytt hos oss byts hela 75% av vårt sortiment ut efter säsong och våra teman. Och vi får in spännande nyheter varje vecka! ”
Roomly.se ser detta samarbete som ett kul tillskott i inredningsbutiken med massa härliga produkter som kommer uppskattas av besökarna på sajten.
Roomly har också flera nya samarbeten som kommer att meddelas löpande framöver.
Köp inredning Lagerhaus >>

Related Posts