Hemnet tips

Modernt på Malmskillnadsgatan, Stockholm

Modernt på Malmskillnadsgatan: Exklusiv vindsvåning i internationell klass inredd av Geco med högt till tak, stora fönster och vidsträckt utsikt över Stockholms hustak.

Entrén leder in till en rymlig sällskapsdel med stort panoramafönster, sagolik takhöjd och modernt designad eldstad. Fullt integrerat kök från italienska Boffi, utrustning från Gaggenau och matplats. Från våningen ges manginfik utsikt över stadens hustak åt flera väderstreck. Stora kupor ger bra med ljus. Privat sovrumsdel med ett rogivande sovrum med inbyggda garderober. Intill, ett lyxigt badrum, med inredning från Boffi, som rymmer både badkar, dusch dold wc. Snygg design med italiensk Bisazzamosaik i vitt guld, integrerade högtalare och TV över badkaret. Gäst-wc i hallen.
Genomgående väl valda och exklusiva material. Luftkonditionering, inbyggda högtalare. Sonos-sytem mm. På golven ligger Ölandssten med vattenburen golvvärme. Möjlighet finns till takterrass i sällskapsrummet.
Vacker och välskött sekelfastighet från 1889. Ett spektakulärt boende i klassiska Stockholmskvarter vid S:t Johannes kyrka, med Stureplan och Hötorget på fem minuters promenadavstånd.
Kika in mer om denna moderna lägenhet i Stockholm via denna länk: Skeppsholmen
Text från Skeppsholmen.se
3003511 3003535 3003537 3003533 3003543
Bilder från Skeppsholmen.se 

Relaterade artiklar