Trender

Se vem som tagit bort dig från Facebook

Se vem som tagit bort dig från Facebook: Nu kan du se vem som har tagit bort dig som vän på Facebook. Sedan en lång tid tillbaka fanns det en liknande app att ladda ner som höll koll på om det var någon av dina vänner som tog bort dig som vän. Appen fungerade på på följande sätt att den enkelt kollade igenom alla dina vänner och när det väl var en som försvann från din lista så visade appen vem det var. Problemet där var att om någon tog bort eller frös sitt facebookkonto så stod det fortfarande att han/hon hade tagit bort dig som vän vilket då inte stämde.
Nu har det kommit en ny aktör som ska hjälpa oss hålla koll. Frågan är bara, vill vi verkligen se vem som tagit bort en?
Appen är ett tillägg till internetbrowsern Chrome, så till en början så måste ni använda er av Chrome för att få det att fungera.
Tillägget heter ”Who Deleted me on Facebook”. Installation går enkelt till på förljande sätt. Gå in på länken nedan med Chrome och välj installera. Efter detta så kommer det dyka upp en ny liten knapp till höger där ni kan se vilka nya vänner ni fått samt vilka som tagit bort er från Facebook. Enkelt och snabbt.
Här är tillägget som visar vem som tagit bort dig från Facebook.
Se vem som tagit bort dig från Facebook: http://www.deleted.io/