Hemnet tips

Vindsvåning på Karlaplan med terrass i sydväst till salu av Lagerlings

Ute efter något nytt i boendeväg? Då kanske denna fantastiskt fina lägenhet beläget intill Karlaplan på Östermalm kan vara något?
Vindsvåningen har ett läge högt upp i en 1880-talsfastighet. Våningen är också ariktektritat av den välkända arkitektfirman Claesson Koivisto Rune och håller genomgående högsta klass vad avser såväl arkitektur som material.


 
Så här skriver Mäklarbyrån Lagerlings själva:
” Kännetecknande för våningen är stora och öppna sällskapsytor med moderna och strikta material. Exklusivt öppet kök från Italienska Boffi med kökö och rymlig matsalsdel. Stor terrass i västerläge med utgång från sällskapsvåningen. Generöst vardagsrum med högt i tak och ljusinsläpp från mängder av fönster. Våningen har för närvarande två sovrum samt ett arbetsrum på entresolplan med sikt ner över sällskapsvåningen. Exklusivt badrum med dusch. Separat wc. En verkligt exklusiv våning med bästa läge. Elegant och representativ fastighet i mycket gott skick. Välskött förening med mycket god ekonomi. Flexibelt tillträde efter överenskommelse. ”
Lagerlings.se
Utgångspris: 16 500 000 kr
Kika in deras hemsida här för att se fler bilder och läsa mer om våningen som är till salu i Stockholm.

Relaterade artiklar