Internationellt

Tom Cruise fjällstuga i Colorado nu till salu

Tom Cruise: Har du varit sugen på att bo som en kändis? I bergen? Då kan det nu bli möjligt, om du har över 477 miljoner såklart. Det är nämligen vad skådisen Tom Cruise vill ha för sin enorma fjällstuga i Colorado. Huset ligger mitt i ett naturreservat vilket gör miljön omkring otroligt stilla och vacker.
Tillkommande finner vi nio badrum, sju sovrum, tennisbana, hockeyrink, en helikopterplatta och sist men inte minst en privat flygplats. Allt du behöver för att klara av en weekend skidåkning, eller hur?
Boendet har även närhet till staden Telluride, endast 12 minuter bilfärd där man får beskåda de 4000 meter höga bergstopparna omkring sig. Telluride har också blivit utsedd till en av Nordamerikas bästa skidort av Condé Nast Traveler,
tom-cruise-fjallstuga (2)
tom-cruise-fjallstuga (3)
tom-cruise-fjallstuga (4)
tom-cruise-fjallstuga (5)
tom-cruise-fjallstuga (1)
tom-cruise-fjallstuga (1)