Inspiration

Årets 10 inredningsbloggar att följa 2015

Gillar du att hänga med i svängarna när det kommer till inredning? Då har vi förutom Roomly.se några riktigt härliga inredningsbloggar som ger en massa gör det själv-knep och inspiration under året. 
Nedan har vi listat 10 stycken inredningsbloggar som är ett måste att följa.

Inredning på rea

Roomly inredning och design 

Roomly.se är mer utav en inspirationsdatabas med flera tusentals snygga inredningar från verkliga hem. Här kan man även hitta de möbler som finns med i inredningsbilderna om man skulle vara sugen på att göra något liknande i sitt eget hem. Rekommenderas för att hitta många exempel på inredning.

Trendenser 

Trendenser är en av Sveriges första och största blogg om hem och inredning. Vi har bland annat fått träffa skribenten Frida Ramstedt i TV4 nyhetsmorgon där hon diskuterar trender och knep för ditt hem. Ta er gärna ett besök och kika om ni hittar något matnyttigt.

Husligheter

Husligheter drivs av Journalisten Maria Soxbo och fokuserar sig på inredning, kommande trender och design. Det roliga med denna blogg är perspektivet från en nordisk syn på inredning och design. Här hittar ni inredningsnyheter och inspiration i massor.

Inredningshjälpen 

Är det Styling du är ute efter? Då är Inredningshjälpen den perfekta platsen för dig. Förutom styling får vi också här följa med på lite resor och matinspiration. Bloggen drivs av Anette Gustafsson Greiff och är en magisk plats för alla inredningsintresserade fantaster.

Inredningsfrun

Denna inredningsblogg fokuserar på inspirationsbilder från Marika Kopp Axéns egna hem. En blogg för både vuxna och barn som delar intresse för inredning, design och lite mat.

House of Philia 

Detta är också en av Sveriges största inrednings- och livsstilsbloggar. Här är det Petra Bohman som driver och fokuserar sig på livsstil och hennes vardagsliv bland inrednings och design.

Kråks stuga

Inredning i all sin ära, men visst behöver man lite fix i trädgården också. I alla fall om man är husägare. Denna blogg som drivs av Henrick Eriksson fokuserar till mesta dels på trädgårdsjobb. Även om det ibland dyker upp ett och annat inlägg om inredningstrender inomhus. Men till största del är den för dig med trädgård som intresse.

Hemtrender

En blogg som idag drivs av en inredningstokig marknadsförare vid namn Jenny Martinsson. Hon beskriver själv bloggen som sin egna digitala anteckningsbok. Den fokuserar sig på trender inom inredning. Kika in och inspireras.

Inredningsvis

Denna blogg kan man tro handlar mestadels om inrednings, men det är fel. Självklart är det ett område på bloggen, men här finner ni också massa godis om mat, mode och resor. Den drivs av Maria Ljungström som själv inspireras av fina miljöer och konst.

Sofias Inredning

Här målas, slipas och kläs det för fullt. Sofia bloggar om sitt egna intresse för inredning och design i en rolig komposition som förgyller vardagen. Massa inspirerade inredningsbilder.

Stilinspiration 

Här är det precis som namnet beskriver stilinspiration som är fokus. Pella Hedeby bjuder oss på både interiör och exteriör och inredningsbilder finns det i massor.

Inredningstrend.se

Hitta inredningstrender, guider, DIY och nyheter från det senaste inom heminredning. Denna blogg är relativt nystartad men teamet bakom sajten har varit med länge och jobbar som inredningsarkitekter.

Related Posts