Inspiration

Exklusiva badrum i Aspenäs

fbddacdfdabed-1400675372g8k4n
Bilder på Exklusiva badrum i Aspenäs. Detta fantastiska badrum med badkar och dusch installerat skapar liv och rymd i denna bostad. Är ni ute efter att renovera är detta absolut ett badrum att inspireras av.
Badrummet är ett viktigt rum att hålla snyggt. Här kan det finnas en dusch , ett badkar, ett handfat, och kanske en bidé. Eftersom badrummet är ett rum som lätt kan bli blött genom het ånga från dusch eller vatten, måste rummet byggas säker mot fukt.Detta görs enklast med fuktplast i form av tapeter alternativt med kakel. Dessa material är allt annat än svåra att hålla rena vilket är smart för att se till så rummet alltid är i toppskick.
Se även till att hålla belysning som vägglampor och andra elektriska föremål långt ifrån vatten.
Hos oss på Roomly kan ni hitta fantastiska dekorationer och annan inredning som passar in i badrummet. Genom att vi samlar Sveriges största inredningsbutiker på en plats kan ni enkelt söka fram och filtrera ner efter just ert behov. Lycka till!

Related Posts