Inspiration

Härligt hemma | 6 osannolikt coola minihus du inte trodde fanns

hrligt-hemma-osannolikt-coola-minihus-du-inte-trodde-fanns-142489683484kgn

Härligt hemma | 6 osannolikt coola minihus du inte trodde fanns: Något som just nu är väldigt hett på marknaden är småhus. Hus som ibland inte behöver vara med än 30 kvadrat stora sett till boyta. Det fantastiska med dessa små bostäder är att man många hus är fördelade på två våningar och ofta en stor privat uteplats eller altan där man kan placera snygga trädgårdsstolar eller trädgårdsbord.
Läs också 6 häftiga minihus du inte trodde fanns
Är man inte intresserad av att bo i en lägenhet och villa är för dyrt så finns möjligheten att kika på mindre hus utanför stan. På denna bild ni ser ovan är ett exempel på just ett minihus.
Vill ni kika in flera inspirationsbilder på mindre bostadshus så har vi skrivit ihop en liten artikel om detta med flera alternativ på hur ni skulle kunna bygga ert egna drömhus.
Många som vi hittar på nätet är arkitektritade designhus, så behöver dem absolut inte ser ut, utan man kan komma undan rätt billigt med bra material från svenska byggvaruhus. För rådgivning kan ni kontakta närmsta butik så kan ni komma överens om vilka produkter som kommer passa er perfekt.

Relaterade artiklar