Inspiration

Pool modernt hus Sverige Underbar terrass och social yta utomhus

pool-villa
Pool modernt hus Sverige. Terrass: Pool och stora ytor för att ha sociala evenemang. Underbar terrass och social yta utomhus.
Visst är vore det fantastiskt med en helt egen pool? Kanske är du lyckligt lottat och äger en redan idag? Det spelar ingen roll. För även om det finns på planerna eller du har en idag så kommer du behöva lite smarta tips på härlig dekoration och utomhusfix. 
Det härliga med pool är såklart möjligheten till att en varm sommardag få svalka sig. Även låta barnen fritt leka runt utan att man själv behöver lägga ner mycket tid (alt två beror självklart på ålder). Men det många glömmer är att poolen också är en otrolig stämningshöjare på kvällen.
Att placera en pool på tomten kräver ofta ett stort utrymme. Även om solen gått och lagt sig betyder det inte att poolen också ska det. Visst kan man ta sig ett kvällsdopp men det finns mer. Genom att enkelt och kostnadsfritt placera en skiva över poolen skapar vi en yta som bli möjlig att möblera med utemöbler eller använda som kanske dansgolv på midsommarfesten.
Det viktiga här är att skivan är tillräckligt tjock och stark för att hålla ett par personer. Detta kan ni få hjälp med hos närmaste byggvaruhus. Det är väldigt häftigt att lägga en plexiglasskiva över poolen och samtidigt hålla lamporna tända under. Ger en otrolig upplevelse.
Kika in exempelvis Byggmax och ring deras rådgivningscentral för mer info.

Related Posts