Inspiration

Blomlåda på höga ben

Blomlåda på höga ben: Nu är våren äntligen här. Då är det dags för årets första plantering. Jag var faktiskt nere på stan idag för att köpa hem två nya blomlådor till balkongen samt lite penséer som är ett givet val i april då vi inte vet om frost fortfarande kan uppstå. Penséer kan nämligen stå emot frost och kyla utan att vissna.

blomlada-pa-hoga-ben

Väl ute på stan så hittade jag något riktigt intressant. Först var det tänkt att jag skulle hänga upp två ”vanliga” lådor på balkongen, så som jag gjort flera vårar och somrar innan, men så hittade jag den. En svart blomlåda på höga ben, som på bilden ovan. Här finns mer inspiration på alternativ!
Detta är en perfekt variant som också är enkel att placera. Många av er vet säkert att det kan vara lite kämpigt att få upp blomlådor första gången då man märker att de kanske inte passar på den plats som var tänkt osv. Med denna är det bara och sätta ner på marken och köra igång.
Lådan fungerar lika bra på en balkong som på en terrass eller i trädgården. Har du en större tomt så finns möjligheten att placera flera stycken, helst längst någon vägg. I dem kan ni plantera antingen fina blommor eller kanske härliga örter till att användas under sommarmiddagen i kvällssolen.
Kika in fler utomhusmöbler som kan vara till nytta i år.
Lycka till!!!

Relaterade artiklar