Trender

6 tips – Så stylar du ditt hem med snygga filtar

6 tips – Så stylar du ditt hem med snygga filtar: Nu i dessa lite kallare tider kan det vara mysigt och skönt att krypa ner i soffan med en kopp té. För att bli varm behövs då också en mjuk och skön filt eller pläd att dra över sig i soffan. Vi på Roomly har listat 6 smarta tips som stylar ditt hem och ger en inbjudande atmosfär.

 

1. En snygg och trendig ”chunky” filt


En chunky pläd är ofta handstickad i 100% ull. Här hittar ni snygga och trendiga filtar i denna kategori! Fru Nordström – Super Chunky filt 4 495 kr

2. Matcha din filt med kuddar och lakan du har i hemmet


Att matcha filten med övriga textildetaljer visar på din medvetenhet och öga för detaljer. Det blir också mycket snyggare om allt går i samma tema. Kolla in denna snygga filt Gotland Star Knit 1397 kr.

3. Bryt av med en mönstrad filt med mycket färger


Ser ni hur snyggt den kan bli med en mönstrad pläd. Nu har dem i bilden ovan också en massa mönstrade kuddar till. Detta behöver ni inte. Det blir absolut lika snyggt med enfärgade prydnadskuddar som matchar filten/pläden. En snygg filt med mönster som vi på Roomly gillar är Diamonds Pläd Royal Blue från Klippan Yllefabrik 975 kr.

4. Inred och dekorera med naturlig färg


Om ni har många starka färger på kuddarna idag kan det vara snyggt och avkopplat att bryta av med en ljusare och mer naturlig färg på filten eller pläden. Som denna pläd Hannelin Pläd White från Himla 1 290 kr.

5. En filt med många och vackra detaljer


Är mönster för mycket för dig kan vi rekommendera att kika närmare på filtar med lite enklare mönster, eller snarare detaljer. Get Lost pläd från Ylva Skarp 500 kr är en snygg pläd som inte tar för mycket i rummet.

6. Använd ett tjockare överkast som filt


Vill du tänka lite utanför boxen ska du kolla närmare på lite tjockare överkast som kan användas som pläd i soffan. Det mysiga är att det blir lite som ett täcke du kan mysa ner i och värmer. Är du intresserad av något i denna stil ska du kolla in överkastet och filten Mih från House Doctor för 1 450 kr.
 
 

Relaterade artiklar